Nagelstyling

 

Mijn naam is Stèphanie, gediplomeerd allround nagelstyliste.


In onze nagelstudio zijn wij gespecialiseerd in het opbrengen en verzorgen van Gelnagels. De gel-laag kan op uw eigen nagel, of indien deze verlengt dient te worden, met behulp van een tip, worden opgebracht. Natuurlijk kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden, bijv. French Manicure, mooie gelkleuren, of Nail Art. De gel die wij gebruiken is een natuurlijke gel, en deze is hierdoor absoluut niet schadelijk voor uw eigen nagels.  Uw eigen nagel groeit op natuurlijke wijze onder de gel laag door. Natuurlijk is het behalve zeer verzorgend, tegenwoordig ook een trend om mooie natuurlijke nagels te hebben.

 

Ook gellak behoort tot de mogelijkheden. Gellak brengt het beste van gel en nagellak samen! Net zo snel aan te brengen en te verwijderen als een nagellak maar de duurzaamheid en mogelijkheden die alleen gel kan geven. Ideaal dus voor zowel echte gelfans als manicureklanten!

 

Nail Art staat voor kunst op de nagels. Het kan zowel op kunstnagels als op de natuurlijke nagel worden aangebracht. De nail art wordt aangebracht met speciale penselen en verfjes. Hiermee krijgen je nagels elke keer een unieke beschildering. Echt handwerk dus! We hebben leuke voorbeelden waaruit je kunt kiezen. Heb je zelf een leuk idee, breng het mee! Op het einde van de behandeling breng ik een speciaal laagje over de nail art aan, waardoor je lang van je mooie nail art kunt genieten!

 

(Foto van Joke Verdult)