Engel-Centrum

Engel-Centrum  Aeolus


Welkom in mijn Centrum voor Engel energetisch werk.

Mijn naam is Ulrike Annekatrin Mertens. Ik ben in 1956 in Keulen (Köln) geboren. Sinds mijn 17de levensjaar woon ik in Nederland, waar ik verschillende opleidingen heb gevolgd.

Op jonge leeftijd merkte ik al snel dat het werken met kinderen mijn passie was en een grote rol in mijn leven speelde.

Ik heb jaren een eigen peuterspeelzaal gehad met als doelstelling het bevorderen van de totale ontwikkeling van het kind om in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier te experimenteren en te onderzoeken.
Op een gegeven moment wilde ik mijn studies uitbreiden en volgde de lerarenopleiding in Tilburg. Snel kreeg ik een full-time baan op een middelbare school in Maastricht waar ik precies 10 jaar met veel liefde als docente Duits en als mentor les heb gegeven.

Door de lessen in mijn leven en het volgen van opleidingen en cursussen in de richting van zelfontwikkeling en counseling heb ik geleerd nog méér mijn eigen weg te vinden en uiting te geven aan mijn innerlijke wens. En die wens is als medereiziger vanuit mijn hart  inzichten en ondersteuning te geven op je levenspad en jouw weg naar bewustwording. Je in moeilijke tijden liefdevol te begeleiden.

Enkele jaren geleden heb ik de stap gezet om van mijn passie mijn werk te maken en ben een praktijk begonnen. De combinatie van engelkaarten duiden met energetisch lichaamswerk geeft je de gelegenheid naar binnen te kijken, weer te leren voelen wat je écht wilt, blokkades op te ruimen, je trillingsniveau te verhogen en zo meer levensvreugde te beleven.Engelen en Lichtmeesters staan mij terzijde bij healings,  dan mag ik kanaal zijn en kunnen Engelen hun liefdevolle energie laten stromen via mijn handen. Hierin ga ik me afstemmen en “invoelen” op jouw energie. Ik maak contact met jouw ziel en begeleid je op een zachte manier in jouw proces.

Misschien mag ik je binnenkort ontmoeten, lieve hartelichtjes,

Ulrike