Zwangerschap & Geboorte

Engelen begeleiden je tijdens de zwangerschap en de geboorte

In mijn praktijk bied ik je engeloliën en/of essences aan  voor de zwangerschap, de geboorte, kraambed en de tijd daarna. Vele vrouwen hebben na het gebruiken van deze middelen minder angsten en bereiden zich bewuster voor op de geboorte van hun kind.

Maar hoe zit het nou met de spirituele kant van zwangerschap en geboorte? Er wordt immers ook een ziel geboren, waarin materie zich kan nestelen en een fysiek lichaam kan aannemen. De spirituele componenten van deze belangrijkste negen maanden in een mensenleven worden en werden zowel in de literatuur als in de begeleiding van moeder en kind tot nu toe erg verwaarloosd. Voor de eeerste keer worden ons vanuit de engelenwereld (gechanneld door Ingrid Auer – Oostenrijk) hulpmiddelen aangeboden, die zwangere vrouwen de gelegenheid geven de spirituele kant van hun zwangerschap en van de geboorte bewuster te beleven.

Met de kracht van de engelen …….

Wat zijn engel-symbolen?
Engel-symbolen zijn sterke, energetische hulpmiddelen, die bovendien met veerkrachtige engel-energieën opgeladen worden. Ze werken in op het fijnstoffelijke lichaam van de mens en genezen blokkades, diepgewortelde angsten en gedragspatronen.

Wat zijn engel-essences?
Engel-essences zijn fijnstoffelijke energieën uit de engelenwereld.
Zij zijn energetisch verzegeld en nemen dardoor geen belastende energieën op. In tegenstelling tot Bach-bloesems, edelstenen of etherische oliën werken zij preventief in op de chakra’s en energie-lichamen van de mens. Oorspronkelijk zijn zij van het niveau waarvan de zielen komen, de engelenwereld.

Wat zijn engel-oliën?
Engel-oliën bevatten dezelfde energieën die ook engel-essences bevatten en worden  op het lichaam opgedragen. Wanneer zwangere vrouwen engel-oliën gebruiken neemt het ongeboren kindje deze energieën via de moeder op.
Na de geboorte kan men deze olie voor baby-massages of op lichaamsdelen gebruiken.

Engel-symbolen, engel-essences en engel-oliën worden handmatig geproduceerd, gereinigd, geënergetiseerd en verzegeld.