Kaneelpakking

 

Kaneelpakking oftewel de aroma-wikkelmethode is een aangename én succesvolle methode voor het verbeteren van de huid is. Kaneelcrème zorgt, in combinatie met de speciale wikkelmethode (wrapping), voor de afbraak van overtollig vet, de bestrijding van cellulitis, een betere doorbloeding van de huid en verwijdering van toxische stoffen. Niet alleen de kwaliteit van de huid wordt hierdoor sterk verbeterd, maar ook de algemene conditie. Na een behandeling voel je je zowel lichamelijk als geestelijk gesterkt!

Wij maken gebruik van aromatische kaneelcrème met kaneelolie en algen (zeewier).

De kaneelwrap kan op twee manieren worden toegepast.

Wrapping: dit is de traditionele en bekendste manier van wrappen. Na het aanbrengen van de kaneelpakking word je in folie gewikkeld. De druk op de weefsels bevordert de afvoer van afval- en gifstoffen. Het wikkelen zelf heeft dus ook een belangrijke functie! De lichaamspakking heeft het beste effect wanneer je 60 minuten ontspannen blijft liggen met de benen iets omhoog. Deze tijd is nodig om de aromatische stoffen in de Thermae-crème hun werk te laten doen.

Na een Myo-balance behandeling: de kaneelwrap kan ook toegepast worden na een behandeling met het Myo-balance systeem. Door een optimale doorbloeding van de huidlagen wordt gezorgd voor een maximale opname van de Thermae-crème. Hiermee wordt binnen 15 minuten hetzelfde resultaat bereikt als met de 60 minuten durende wikkelmethode. Wordt de pakking gecombineerd met een infraroodbehandeling, dan is 30 minuten voldoende. Aangezien de crème optimaal in de huid wordt opgenomen, is douchen na afloop niet nodig.

Voordelen

  • meerdere toepassingen
  • zeer effectief
  • lekker en ontspannend voor lichaam en geest